Čim ih je izgovorila, KAZALJKE na satu u njenoj sobi su se ZAUSTAVILE! Ovo su poslednje reči BABA VANGE, a tiču se celog ČOVEČANSTVA!

Autor:

Razonoda

26.03.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Proročica, koja je oslepela u 12. godini, poslednjih godine života provela je u bugarskom selu Rupite.

Čim ih je izgovorila, KAZALJKE na satu u njenoj sobi su se ZAUSTAVILE! Ovo su poslednje reči BABA VANGE, a tiču se celog ČOVEČANSTVA!

Foto: youtube.com/History

Bugarska proročica Vangelija Pandeva Dimitrova  Baba Vanga poznata je po svojim proročanstvima, ali je malo poznato ono što je prorekla na samrtnoj postelji, a tiče se celokupnog čovečanstva.

Proročica, koja je oslepela u 12. godini, poslednje godina života provela je u bugarskom selu Rupite, jer je ovo područje smatrala izvorom energije.

Baba Vanga je umrla 11. avgusta 1996. godine, a pred smrt poručila je generacijama koje dolaze važnu poruku. Njene poslednje reči bile su:

Doći će vreme čuda kada će nauka napraviti velika otkrića na polju nematerijalnog.

Tačno u 9:20 kada je bugarska proročica napustila ovaj svet kazaljke na zidu sata u njenoj sobi su se zaustavile, piše Objektiv.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Aca

27.03.2022 10:49

Ma da 100%, pas je zalajao a petao zakukurikao kad mu vreme nije.