NAPRASNO OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA MARIJANOM SEIFERT: Gorska služba otkrila NEPRIJATNE VESTI, ovo niko nije ni SLUTIO!

Autor:

Zabava

02.05.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorska Služba se oglasila i otkrila da su pretražili sve i da dalje ne mogu da idu jer je opasno, a da Marijane nigde nema!

NAPRASNO OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA MARIJANOM SEIFERT: Gorska služba otkrila NEPRIJATNE VESTI, ovo niko nije ni SLUTIO!

Foto: printscreen

Potraga za Marijanom Seifert, pobednicom "Velikog brata" 2011. godine, koja je prošle nedelje nestala u Zagrebu ne jenjava, Gorska služba je otkrila da Marijane nema nigde, te da se oni povlače!

Dok policija za nestalom još uvek traga, Story.hr doznaje kako su iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) objavili da od sada više ne učestvuju u potrazi.

HGSS u potragu se uključila preko vikenda te je pretraživala korito reke Save oko Mosta mladosti. Na terenu je juče bilo 12 spasilaca HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, a od toga šest ronilaca s dva čamca i jednim dronom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i deset teglenica na obali Save.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

 

"Pretražili smo sve što je bilo zanimljivo i što nije bilo opasno za naše ljude. Došli smo do slapova koji su vrlo opasni, no dalju potragu nastavlja policija. Ako bude bilo potrebe mi ćemo se ponovno angažovati", rekao je čelnik Josip Granić za Story te dodao kako jučerašnja potraga nije dala nikakve nove tragove niti informacije i da je reka Sava teška za pretragu, s obzirom na to da je reč o brzoj i mutnoj reci.

Potparolka načelnika Policijske uprave zagrebačke Marija Goati rekla je za Story.hr da potraga traje intenzivno svim raspoloživim ljudskim i tehničkim resursima.

Podsetimo, sinoć su na svojoj Fejsbuk stranici HGSS- ovci ko se ušestvuje u akciji, a Marijanin suprug im se zahvalio u komentarima, uz emotikon srca, prenosi Jutarnji.hr

- U akciji učestvuje 12 spasilaca HGSS-a iz Zagreba, Karlovca, Gospića i Bjelovara, od čega 6 ronioca, sa 2 čamca i jednom bespilotnom letelicom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i šest šlep brodova koji se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih rečnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca 

Podsetimo, bivša stanarka i pobednica "Velikog brata" nestala je 27. aprila iz svog doma u Lastovskoj ulici. Njen je nestanak prijavio suprug u jutarnjim satima, a policiji je rekao da ju je poslednji put vidio veče ranije kada su oko ponoći išli na spavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ssssronja

02.05.2022 16:26

svaka normalna bi se klonila I Gavrilović jer mu se na prvi pogled vidi da je BEZOBRAZAN.