Marijanini roditelji OČAJNI, poslednji put je videli na Uskrs! Pomišljaju na NAJGORE, ne znaju da li će PREŽIVETI gubitak ćerke!

Autor:

Zabava

29.04.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Marijane Seifert očajni.

Marijanini roditelji OČAJNI, poslednji put je videli na Uskrs! Pomišljaju na NAJGORE, ne znaju da li će PREŽIVETI gubitak ćerke!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert nestala je u noći između srede i četvrtka i od tada se vrši aktivna potraga za njom. Njeni roditelji su u Kninu gde im je porodični dom u kom je Marijana sa sestrama Sendi i Majom odrasla.

Republika

Foto: printscreen

Marijana Seifert nestala

Marijanini roditelji se nadaju bilo kakvim informacijama i priželjkuju srećan kraj. Kako Slobodna Dalmacija prenosi, poslednji put su ćerku videli za katolički Uskrs kada su bili kod nje u Zagrebu, a njen otac Ivo Kovačević nije želeo da komentariše ništa, već aktivno pomaže policiji u istrazi.

- Ne bih ništa komentarisao - kratko je rekao.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijanu roditelji poslednji put videli na Uskrs

Sa druge strane uz njih su porodica i prijatelji, a Ivov dobar prijtelj Tomo Zelić istakao je da ga je video u četvrtak i da je pokušao da ga uteši.

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumenta, pa otišla dalje ili da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe. Čim su se ta dokumenta našla na tom mostu ne upućuje na ništa dobro - rekao je Tomo i dodao:

Republika

Foto: printscreen

Marijanini roditelji loše

- Baš smo pričali o njegovom poslednjem susretu s Marijanom u Zagrebu. Sve je bilo kako treba, nije bila sklona tome da nestaje. Ivo još ne može zamisliti da se ovo događa, sve se pretražilo, a nje nema... Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti da izdrži i preživi sve ovo. Jutros je i njih ispitivala policija - zaključio je prijatelj Marijaninog oca.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading