Laušević se u NJU zaljubio dok je bio OŽENJEN! Pokušao je da SAČUVA brak, ali ljubav je bila JAČA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević se ženio dva puta i ima troje dece, a o njegovom drugom braku se naširoko pričalo.

Laušević se u NJU zaljubio dok je bio OŽENJEN! Pokušao je da SAČUVA brak, ali ljubav je bila JAČA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Žarko Laušević oduvek je privlačio ženska srca koja su želela da budu samo njegova, ali ipak on je svoje srce poklonio dvema damama, čiji su se životi preplitali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žarko Laušević nekada

Naime, Žarko je prvo bio oženjen Majom sa kojom ima ćerku Asju i sina Dušana, ali se tokom braka zaljubio u Anitu Roganović sa kojom je dobio ćerku Janu.

Republika

Foto: ATA Images

Žarko Laušević se ženio dva puta

Žarko i Anita su se upoznali na snimanju filma ''Boj na Kosovu'', a Laušević se u nju zaljubio na prvi pogled, ipak, odlučio je da sačuva brak. Anita se udala i dobila ćerku, ali sudbina je htela da se ponovo sretnu.

Republika

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Anita je poznata šminkerka, a radila je na velikim svetskim projektima popur ''Seks i grad'' i ''Spajdermen dva'', dok je nedavno dobila i prestižnu nagradu za svoj dugogodišnji rad i karijeru.

- Ovo je ostvarenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde - rekla je Anita.

 

 

Glumac je o ljubavi sa Anitom pisao i u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

- Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma 'Boj na Kosovu'. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez 'j' . Dolazi otmena, visoka, lepa. 'Razvodim se', reče mi danas - ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading