DA LI NEMCI ZNAJU NEŠTO VIŠE? Bolest Novaka Đokovića i dalje je tema broj jedan u medijima!

Autor:

Sport

02.05.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački mediji bave se biografijom najobljeg tenisera sveta.

DA LI NEMCI ZNAJU NEŠTO VIŠE? Bolest Novaka Đokovića i dalje je tema broj jedan u medijima!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Autor biografije "Novak Đoković - Ceo život u ratu", Danijel Mikš, izrekao je mnogo više pitanja, nego što je dao odgovora, smatraju nemački mediji koji podstaknuti nedavnim dešavanjima na finalu Serbian opena ističu:

– Šta je sa Novakom Đokovićem? Svet tenisa često sebi postavlja ovo pitanje. Prvo na početku njegove profesionalne karijere, kada se Srbin stalno žalio na sitne bolove u teškim situacijama i pravio medicinske pauze, da bi odmah potom nastavio da igra kao mladi teniski bog. Ili u trenutnoj fazi, u kojoj Đoković uporno odbija da se vakciniše protiv korone i radije ne učestvuje na velikim turnirima kao nedavno u SAD - piše FAZ, a prenosi "Objektiv".

Tomas Klem, autor teksta ističe da je Novak Đoković tokom nedavnog duela sa Andrejem Rubljovim stavio kompletan teniski svet u veliku dilemu zbog rezultata u odlučujućem trećem setu, ali i izjave nakon meča da se suočava sa bolešću. Tom povodom Klem je napisao:

– To nas dovodi do knjige koja pokušava da uđe u trag Đokovićevoj karijeri od srpskog klinca, koji je 1999. u pauzi između NATO vazdušnih napada dobijao lekcije tenisa, do rekordnog svetskog broja jedan sa svim usponima i padovima. Svako ko malo zna o Đokoviću naučiće mnogo o njegovoj nezadrživoj motivaciji, njegovom životu i raznim za njega bitnim osobama. O tome da se Srbin bavi svojom profesijom sa ratničkim mentalitetom pisalo se tako često da je to postalo fraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading