NOVE INFORMACIJE O MARIJANI SEIFERT: Evo kakva akcija se PRIPREMA nakon svega!

Autor:

Zabava

01.05.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se nastavlja potraga za Marijanom Seifert, planirana je velika akcija u koju če se uključiti Hrvatska gorska služba spasavanja!

NOVE INFORMACIJE O MARIJANI SEIFERT: Evo kakva akcija se PRIPREMA nakon svega!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Prema najnovijim informacijama sada se navodi da je za danas planirana velika akcija potrage za Marijanom Seifert u koju će se uključiti i Hrvatska gorska služba spašavanja.

 

 

- Ronioci HGSS danas su se pridružili potrazi za ženskom osobom na području reke Save u Zagrebu. Pregledan je teren iz vazduha, obavljeni su zaroni kako bi se ispitao rizik i napravio plan za sutrašnju akciju. Pretraživaće se obe strane korita, 500 metara oko Mosta mladosti - stoji u njihovom saopštenju na platformi Tviter, a prenosi "Telegraf".

Podsetimo, u trenutku nestanka Marijana je bila obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (cveta orhideje na donjem delu leđa, glave jednoroga na levom bedru, dva tribala na levoj podlaktici i desnom zglobu, kao i tekstualnu na desnom ramenu, te na desnoj ruci znak beskonačnosti).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading