Darko Lazić HITNO ide na OPERACIJU: Udes ga je mogao koštati života, a doktori sada TVRDE da mora POD NOŽ! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić mora hitno na operaciju!

Darko Lazić HITNO ide na OPERACIJU: Udes ga je mogao koštati života, a doktori sada TVRDE da mora POD NOŽ! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač Darko Lazić mora hitno na operaciju zbog lošeg zdravstvenog stanja. Naime, Lazić, kako kaže, već duži vremenski period ima problem sa ramenom, koje je pogrešno sraslo nakon nesreće koju je doživeo pre četiri godine. 

Podsetimo, Lazić je tokom udesa, u kom je zamalo izgubio život, zadobio teške povrede pre četiri godine, a sada je operacija ramena neizbežna. 

Republika

Foto: ATA Images

Barbara Bobak i Darko Lazić

 

- Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli. Nešto očigledno nije sraslo kako treba, pa su mi lekari rekli da moram na detaljan pregled, ali kako stvari stoje opet ću na operaciju - kaže Darko, prenosi Svet. 

Republika

Foto: ATA Images

Barbara Bobak i Darko Lazić

 

- Do sada smo sređivali samo urgentne povrede, one najkritičnije, ali sad su na red došle u ove koje dugo tinjaju, ali sam ih nekako trpeo.

Darko se sprema za novu operaciju, a njegova verenica Barbara Bobak uz njega je u svakom trenutku i posvećeno ga bodri kako ne bi izgubio veru da će sve biti kako treba.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Doktor

26.04.2022 05:33

Mozak se tako nikada nije lečio !