Cecin bivši zet uhvaćen sa Anastasijinim DUPLIKATOM: Đorđe Kuljić ne može da preboli Ražnatovićevu, vreme provodi sa ovom CICOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Kuljić našao se u atraktivnom društvu jedne anonimus devojke, koja podseća neodoljivo na Anastasiju Ražnatović!

Cecin bivši zet uhvaćen sa Anastasijinim DUPLIKATOM: Đorđe Kuljić ne može da preboli Ražnatovićevu, vreme provodi sa ovom CICOM! (FOTO)

Foto: instagram.com/gagi_serbia_, Instagram/raznatovicanastasija

Bivši dečko Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić, posle dugogodišnje veze sa pevačicom, sudeći po fotografijama sa Serbia opena, preboleo raskid i krenuo dalje.

Naime, Kuljić je na tribinama sa izvesnim lepoticama, koje su mu pravile društvo sve vreme tokom meča. Devojke sa kojima je provodio vreme nisu poznate javnosti, za sada, a očigledno da je Đorđu pošlo za rukom da nastavi dalje, jer je uspeo da posle duge veze sa Cecinom ćerkom, preboli romansu. 

Republika

Foto: E Stock

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić raskid

 

Kako mnogi govore, jedna od devojaka koja se našla u Đoletovom društvu neodoljivo podseća na Anastasiju, zbog čega su svi mišljenja da je našao njen duplikati, te da koliko god da deluje da ne pati i dalje teško zbog raskida. 

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe Kuljić nakon raskida sa novim devojkama

 

Podsetimo, Kuljić i Ražnatovićeva stavili su tačku na svoju petogodišnju vezu pre nešto više od 2 meseca, a mlada pevačica uplovila je u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, dok nije poznato da li je i biznismen pronašao novu ljubav.

Republika

Foto: Starsportphoto

Anastasija Ražnatović i novi dečko Nemanja Gudelj

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading