Verica Šerifović u SUZAMA od sreće, sačekale je SREĆNE VESTI: Ćerka Marija joj priznala sve o NOVOM ČLANU porodice! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović iznenadila je sve priznanjem da je njena porodica dobila još jednog člana porodice!

Verica Šerifović u SUZAMA od sreće, sačekale je SREĆNE VESTI: Ćerka Marija joj priznala sve o NOVOM ČLANU porodice! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Marija Šerifović na Instagram profilu obavestila je svoje pratioce da je njen dom postao bogatiji za još jednog člana, zbog čega su čestitke počele da pristuži sa svih strana. Naime, Marija je na Instagramu postavila fotografiju sa zecom, kog je rešila da udomi za praznike. 

 

 

Oni koji poznaju pevačicu i prate njene objave, bilo na Instagramu ili na Jutjubu, znaju da je ona veliki ljubitelj životinja, a sa ponosom je predstavila novog ljubimca. Majka pevačice, Verica Šerifović je oduševljena ovim ćerkinim gestom. 

 

 

- Budite hrabri, posteni, vredni, mudri i praštajte. Dom Šerifovića je od danas bogatiji za još jednog člana. Kažu da ova životinja označava zoru, stvaranje, novi početak, rađanje života, dugovečnost i sreću… Neka tako i bude. Živi bili - napisala je Marija Šerifović uz fotografiju sa novim ljubimcem Zekom.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gasa

25.04.2022 13:36

Kakve budale.