Sloba Mićalović pokazala ĆERKE, prvi put ZAJEDNO u javnosti: Glumica otkrila kako joj izgledaju NASLEDNICE, fotkama srušila internet! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Mićalović, proslavljena srpska glumica pokazala je kako joj izgledaju naslednice Mila i Vera.

Sloba Mićalović pokazala ĆERKE, prvi put ZAJEDNO u javnosti: Glumica otkrila kako joj izgledaju NASLEDNICE, fotkama srušila internet! (FOTO)

Foto: Instagram pritscreen

Jedna od najlepših srpskih glumica Sloboda Mićalović privatni život drži daleko od očiju javnosti, te gotovo nikada je nećemo videti da svoju porodicu i ćerke Milu i Veru eksponira u medijima. 

 

 

No, kako je došao najveći hrišćanski praznik Vaskrs, Mićalovićeva je odlučila da pokaže svojim pratiocima kako ona sa ćerkama proslavlja. Na Instagram profilu Sloboda je podelila nekoliko fotografija sa naslednicama, koje su nastale tokom Vaskršnje službe u crkvi. 

 

 

Veoma opušteno druženje, Sloboda je provela sa ćerkama na travi, gde su sve tri sedele i pojele svoja vaskršnja jaja. I dok su Mila i Vera bile u crno belim kombinacijama, lepa glumica je za liturgiju izabrala dugu, žutu, lepršavu haljinu. 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su mišljena da su Mila i Vera pokupile sve najlepše od roditelja, a glumica ne krije da je ponosna na svoje nasledice, koje je čine da se oseća srećnom svakog dana. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading