Nikola Simić je ŽIVOT PROVEO U LAŽI! Pokojni glumac otkrio je istinu koju je saznao pred SMRT rođenog brata! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Simić proveo je život verujući u laž koju mu je podmetnuo njegov brat Slavko Simić!

Nikola Simić je ŽIVOT PROVEO U LAŽI! Pokojni glumac otkrio je istinu koju je saznao pred SMRT rođenog brata! (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Pokojni glumac Nikola Simić bio je jedan od najcenjenijih naših umetnika, a on je iza sebe ostavio starijeg brata Slavka Simića, kog javnost nije mnogo upoznala. Inače, Slavko nije voleo kao Nikola da se eksponira u javnosti, držao se po strani, pa zbog toga i nije imao velike uspehe u karijeri.

Slavko je inače dobijao uloge koje su likom uvek bili topli i dragi ljudi. Nikolu je u svet glume uveo baš njegov deset godina stariji brat Slavko.

U nižim razredima gimnazije sam lepo slikao, pa sam, u vreme kad je moj brat Slavko bio glumac i profesor glume u Novom Sadu, u istom gradu polagao prijemni ispit za srednju umetničku školu. Ali, on mi je javio da prijemni nisam položio, pa sam završio Akademiju za glumu. Međutim, pre deset godina sam saznao pravu istinu. Slavko mi je pred kraj života, ničim izazvan, preneo pozdrav neke žene koja žali što nisam pošao u umetničku školu, kad sam već "položio prijemni ispit"... Ništa nisam pitao Slavka, a sve sam razumeo. On je u vreme boravka u Novom Sadu živeo sam. Ja bih mu tu bio samo smetnja. Zato mi je, nesvesno, javio da nisam položio prijemni i tako me iz slikarstva uveo u glumu - rekao je jednom prilikom Nikola.

Slavko je za života, pored glume, voleo mnogo da piše, pa je svojevremeno objavio i razgovore sa piscem Ivom Andrićem. Nekadašnji predsednik Saveza dramskih umetnika Srbije dobio je Vukovu nagradu u isto vreme kad je i njegov rođeni mlađi brat Nikola Simić dobio Ćurana za komediju.

Republika

Foto: Youtube.com

Slavko Simić biografija

Jedna od poslednjih uloga odigrao je u prvoj sezoni serije "Otvorena vrata", u kojoj se našao u ulozi pijaniste. Preminuo je 20. novembra 2007. godine nakon borbe sa opakom bolešću, u 83. godini.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pan

25.04.2022 19:54

Hvala Slavku sto je slagao Nikolu.