Snežana Đurišić priznala TUŽNU ISTINU o Vaskrsu: Detalj o pevačicinom sećanju na detinjstvo tera suze na oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneana Đurišić priznala je zbog čega nije smela da spomene praznike u detinjstvu!

Snežana Đurišić priznala TUŽNU ISTINU o Vaskrsu: Detalj o pevačicinom sećanju na detinjstvo tera suze na oči! (FOTO)

Foto: ST/ V. Lukić

Folk pevačica Snežana Đurišić, kao mala, nije imala priliku da uživa u najvećem hrišćanskom prazniku jer joj je otac bio vojno lice u vreme komunizma, kada je bilo zabranjeno slaviti Božić i Vaskrs.

Pevačica se za Republika.rs prisetila da je bila nesrećna kada je gledala dok se druga deca hvale šarenim jajima i svim ostalim đakonijama, a ona i njena sestra ništa od toga nisu imale.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Snežana Đurišić Vaskrs

 

- Nisam znala šta su ti prelepi praznici. Kao dete, nisam imala priliku da uživam u proslavi Božića ili Vaskrsa jer se u našoj kući to nije slavilo pošto je tata bio vojno lice. Bilo je ljuto vreme komunizma i niko nije smeo ni da spomene Vaskrs ili Božić. Patila sam zbog toga. Ostala sam željna Vaskrsa. Kada sam se udala, od tada do danas, slavim i Božić i Vaskrs i to su dva najradosnija praznika, uživam u njima - kaže Snežana za Republika.rs, a onda nam otkriva i kako izgleda proslava Vaskrsa u njenom toplom domu, kada je okružena najmilijima.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Snežana Đurišić Vaskrs

 

- Meni malo smeta što se svi običaji vezuju za hranu, šta je na trpezi, šta ste spremali, uvek se sprema ono što ukućani vole da jedu, nebitno je koji je praznik. Tako je i u mom domu. Pored ribe, koja se sprema dok se još posti uoči našeg najvećeg praznika, na trpezi se nalazi sve ono što moji ukućani vole da jedu. Tu su moji unuci, pa ko dođe prvi, tu su pokloni i sve što ide. Sada sve ima smisla kada imam njih - ispričala je Đurišićka povodom vaskršnjih praznika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Gordan

25.04.2022 09:43

Kažete bilo zabranjeno.Ne za sve.Članovi partije su trebali da se pridržavaju statuta,pravilnika partije.U mojoj porodici se i krštavalo i sve redom slavilo.Snežanin otac je samo poštovao pravila,što je bilo normalno u to vreme.Ostalima niko nije branio a niko nije ni terao da budu članovi partije.Hristos vaskrse! srećni praznici svima.

Pera

27.04.2022 06:24

Matora iskompleksirana baba.Klasicno lupetalo.

Doktor

11.05.2022 05:24

Pitam se sta o ovoj babi ima da se pise.Zaljubila se😂 glupost nevidjena,kako je nije sramota da lupeta.A druga stvar,doktor se zove Jovica,i nema razloga pisati o starcima cije je vreme odavno proslo.