MC Stojan OFARBAO JAJA na neobičan način: Reper uhvaćen sa devojkom na planini, a prepustili su se Vaskršnjoj bajci! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Stojan pokazao je kako on farba jaja!

MC Stojan OFARBAO JAJA na neobičan način: Reper uhvaćen sa devojkom na planini, a prepustili su se Vaskršnjoj bajci! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedan od traženijih srpskih repera Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, rešio je da uoči Velikog petka, koji je danas, pomogne svojoj mami prilikom farbanja jaja. Oni se trenutno nalaze na Srpskoj planini Kosmaj, gde će i kako se pretpostavlja, provesti zajedno predstojeći praznik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

MC Stojan je na svom Instagram profilu, sa ljubiteljima svog lika, podelio kako to izgleda, a na snimcima se jasno može videti ruka njegove majke, koju je i tagovao na snimcima.

 

Podsetimo, MC Stojan je ostao bez oca 2019.godine, pa će i ovaj najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs, provesti bez njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading