Slađa Alegro otkrila detalje BORBE SA VIRUSOM koji preti pevačima: Uhvatila me PANIKA, bukvalno sam ostala bez glasa

Autor: Aleksandra Dimić

Zabava

21.04.2022

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je danas apelovala na kolege da se pripaze novog opasnog virusa, Slađa Alegro za Republika.rs progovorila o svom iskustvu.

Slađa Alegro otkrila detalje BORBE SA VIRUSOM koji preti pevačima: Uhvatila me PANIKA, bukvalno sam ostala bez glasa

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

 Slađa Alegro alarmirala je javnost kada je pozvala kolege da budu oprezni zbog novog virusa koji zahvata glasne žice, a ona je od istog obolela.

Pevačica je za Republika.rs objasnila o kakvom virusu se radi, ističući da je zbog istog ostala bez glasa.

Foto: Blagoje Keselj/Sharan Concept

Slađa Alegro pevačica bolovala od virusa

Prvog dana sam pomislila da je obična promuklost, u sled mnogo nastupa i umora, što se meni ne dešava skoro nikada, ali pred kraj dana sam shvatila da nije obična promuklost, jer sam bukvalno ostala bez glasa. Iskreno, uhvatila me panika i strah, jer naš poziv od glasnica i zavisi. Kontaktirala sam doktorku, koja mi je odmah saopštila da se radi o nekom novom virusu, koji trenutno vlada, i da prvo napada glasne žice, pa nastavlja sa visokom temperaturom. Na sreću odmah sam odreagovala dobrom terapijom i do temperature nije došlo - rekla je Slađa za naš portal i otkrila da nije razgovarala sa najbližima zbog virusa.

Foto: Blagoje Keselj/Sharan Concept

Slađa Alegro pevačica

- Oporavak je spor, ali sam bila uporna i učinila sve što je u mojoj moći da grlo oporavim do narednog nastupa. Samo ću vam reći da ni sa ukućanima nisam komunicirala sigurno četiri dana. Ali smo se sporazumevali lepo i uspešno - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading