"Gubitak Željka je nenadoknadiv..." Ceca Ražnatović o NAJTEŽEM trenutku u životu, pa otkrila DETALJ o trudnoći sa Veljkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal" otkrila je detalj o trudnoći sa sinom Veljkom Ražnatovićem!

"Gubitak Željka je nenadoknadiv..." Ceca Ražnatović o NAJTEŽEM trenutku u životu, pa otkrila DETALJ o trudnoći sa Veljkom! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Najveća balkanska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal" otvorila je dušu o pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu. Kao Arkanova udovica, Ceca je ostala samohrana majka, a sada je otkrila i na koji način je uspela da deca Anastasiji i Veljku nadomesti gubitak oca. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ceca i Željko Ražnatović Arkan svadba

 

Ceca je podelila i detalj o trudnoći sa Veljkom, te je ispričala da je sina dobila vantelesnom oplodnjom, ali da je žarko želela da ostane u blagoslovenom stanju. 

- To je nenadoknadiv gubitak, ja, kao ni druge žene koje su bile u mojoj situaciji, nemate čarobni štapić da nadomestite to, ali ljubav, posvećenost deci, da ih izvedem na pravi put i ono što najbolje ima u sebe, prenese na svoju decu, deca su prazna tabla, po kojoj mi ispisujemo - govori Ceca i dodaje:

Republika

Foto: e-stock/KOBRA

Veljko Ražnatović svadba

 

- Ja sam Veljka dobila vantelesnom oplodnjom, ja sam njega želela, imala sam pomoć svoje sestre, moje mame, meni je bilo prelepo. Kada sam dobila Anastasiju, već sam bila majka od iskustva. Veljka sam uspavljivala na rukama, jedva sam čekala da prohoda, onda je bio haos. Ali on je oduvek bio energično dete, da je mogao da se popne na luster i da visi sa lustera, on bi to uradio, ali nije dete koje je pravilo štetu, ali ga nije držalo mesto. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

24.04.2022 17:27

Vazno je da ti trosis Zeljkovo