Ceca Ražnatović progovorila o DETINJSTVU, pa otkrila ŠOK detalje o odnosu sa sestrom: "Anastasija i Lidija su me naljutile..." (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović progovorila je o odnosu sa sestrom Lidijom, kao i detaljima iz njenog detinjstva.

Ceca Ražnatović progovorila o DETINJSTVU, pa otkrila ŠOK detalje o odnosu sa sestrom: "Anastasija i Lidija su me naljutile..."  (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović prvi put otvorila je vrata svog doba u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal", a tom prilikom je progovorila o detinjstvu sa sestrom Lidijom. Ceca je iznela u javnost kako je izgledalo njeno detinjstvo, kao i da li se ljutila na sestru Lidiju tokom najvećeg hrišćanskog praznika Vasrksa.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ceca Ražnatović

 

- Najlepša moguća, uvek su tu glavni akteri bili baba i deda, oni bi organizovali da deci bude što zabavnije i lepše. Sve što mogu da kažem za moje detinjstvo mogu da kažem jedno zdravo, srećno i veselo detinjstvo, ja sam doživela i staru Jugoslaviju da je se sećam - priča Ceca i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ceca Ražnatović Premijera

 

- Ja se i dan danas ljuti. Ne volim da gubim, i kada su te igrice u pitanju, prošlog leta smo igrale ,,Ne ljuti se čoveče", naravno, ja nikako da dobijem šesticu i naljutim se na sve njih i neću da se igram više. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading