"Muslimanka sam i FARBAM JAJA na Vaskrs": Rialda Karahasanović razapeta zbog VELIKOG PETKA, pevačica se odmah oglasila i odbrusila svima! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović obračunala se sa mnogim pratiocima na Instagramu, koji su je napali zbog farbanje jaja!

"Muslimanka sam i FARBAM JAJA na Vaskrs": Rialda Karahasanović razapeta zbog VELIKOG PETKA, pevačica se odmah oglasila i odbrusila svima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović oglasila se na Instagram profilu nakon mnoštvo poruka koje je dobila. Naime, Rialda je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama, kao i lavinu komentara, jer je iako je muslimanske veroispovesti, ipak odlučila da na Veliki petak ofarba jaja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

,,Veliki vernici" našli su se za shodno da je napadnu i razapnu u komentarima, nakon čega je ona odlučila da se oglasi i pojasni kako stoje stvari. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

- Da su društvene mreže 'natrpane' primitivizmom, nacionalizmom i lažnim ljudima (lažni moralisti, lažni vernici i slično) je opšte poznato stanje. Da se razumemo, mene to ništa ne iznenađuje. Nepisano je pravilo da svake godine, kada počne Ramazan, javi se nekolicina koja želi svojim 'stavom' da se prikaže kao veliki vernik i sve što 'smatra' da je van tog njihovog (obično ograničenog) razmišljanja, obično naiđe na osudu - počela je izlaganje Rialda.

Republika

Foto: Instagram.com

Rialda Karahasanović Instagram

 

- Uvek sam se ježila od nepismenih i primitivnih budala, koje verujem da od džet set hronike u dnevnim novinama i nisu pročitale, ali zato na društvenim mrežama su dr, mr, ali obično idiotizma - napisala je na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading