Uroš Ćertić PONOVO HARA, sada udario na pevačicu: U jeku skandala sa voditeljkom, bacio oko na Rialdu, pa je ZAPROSIO JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić ponovo zadaje udarac!

Uroš Ćertić PONOVO HARA, sada udario na pevačicu: U jeku skandala sa voditeljkom, bacio oko na Rialdu, pa je ZAPROSIO JAVNO! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Kaskader Uroš Ćertić na Instagram profilu obratio se pevačici i bivšom zadrugarki Rialdi Karahasanović, nakon što su je pratioci na pomenutoj društvenoj mreži razapeli u komentarima, jer je na Veliki petak farbala jaja, iako je muslimanske veroispovesti. 

Republika

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić

 

Izgleda da Ćertić ima viška vremena, budući da je prethodnih dana i te kako aktivan na društvenoj mreži, naročito kada je njegova afera sa voditeljkom ,,Slagalice" Marijom Veličković u pitanju. 

Republika

Foto: ATA IMAGES, Youtube printscreen

Uroš Ćertić i Marija Veljković

 

- Ovo je naša najlepša pevačica. Kao stena jaka i rečita, ženetina koja farba jaja za Uskrs, poštuje, a muslimanka je. Riri, udaj se za mene - napisao je Ćertić. 

Mnogi su pomislili da Uroš želi da naruši Rialdinu novu romansu, koju je nedavno, kako se spekuliše započela, izgleda da mu ide od ruke da se meša u tuđe ljubavne odnose. 

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš Ćertić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading