Jelena Kostov u tradicionalnom duhu proslavlja Uskrs! Od malena sam učena da POŠTUJEM običaje, preneću to i na svoju decu!

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

25.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov otkrila je šta za nju znači Uskrs i koliko je važno da poštujemo običaje.

Jelena Kostov u tradicionalnom duhu proslavlja Uskrs! Od malena sam učena da POŠTUJEM običaje, preneću to i na svoju decu!

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov, Uskrs

Pevačica Jelena Kostov uživa u drugoj trudnoći i ne krije radost zbog devojčice koja je na putu, a kako je vreme Uskršnjih praznika, Jelena je za naš portal otkrila da se svake godine iznova raduje prazniku koji je kao dete obožavala, te da poštuje običaje na koje je naučena.

- Svaki praznik i Uskrs veže me za detinjstvo, jer sam imala detinjstvo kakvo se poželeti može, bezbrižno, prelepo, puno radisti i sreće - počinje Jelena i otkriva čemu se kao dete najviše radovala:

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov, Uskrs 2022

 

- Za vreme Uskrsa najviše sam se radovala kao i sva deca farbanju jaja i naravno tucanju jajima. Bilo nam je najbitnije ko će najlepše ofarbati jaja i naravno ko će biti pobednik - priča pevačica koja ističe da joj je žao što se deca danas ne raduju praznicima kao nekada: 

- Sada se deca ne raduju tim žarom ni jednom prazniku, nekako mi se čini da je utihnulo ono što je najviše  vredno.

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov o Uskrsu

 

- Od malena sam učena da poštujem sve tradicionalne običaje i trudiću se da sve to prenesem na svoju decu jer time njih činjmo boljim ljudima. Deca treba da znaju šta su prave vrednosti - nastavlja Jelena i dodaje da je njen sin presrećan kada dođe Uskrs, posebno jer sa mamom učestvuje u svim pripremama:

- Kao i svako dete nema srećnijef od njega kada sa mamom farba jaja i uči Vaskršnje pesme.

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov o Uskrsu

 

Za sam kraj, Jelena Kostov je iskoristila priliku da svima poželi srećne praznike.

- Svim čitaocima želim zdravlje i duševni mir, da se samo ljubav širi, da se pomaže bolesnima i nemoćnima i da čuvaju najveće blago, a to je porodica.

 

BONUS VIDEO: 

Katarina Živković: Mama je za Uskrs tražila unuče, a ja sam joj kupila čivavu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading