Sandra Afrika otkriva šta radi na VASKRS, a tek JAJA kako farba... Pevačica priznala da retko kad ide u crkvu, jedva je izdržala! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

24.04.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika progovorila je o Vaskrsu za portal Republika.rs.

Sandra Afrika otkriva šta radi na VASKRS, a tek JAJA kako farba... Pevačica priznala da retko kad ide u crkvu, jedva je izdržala! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Sandra  Prodanović poznatija kao Sandra Afrika važi za jednu od najtraženijih mlađih pevačica u regionu, pa shodno tome retko provodi praznike sa porodicom, ma koliko želela da bude drugačije, ali ipak se potrudi da za Vaskrs koliko-toliko ispoštuje tradiciju i običaje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Pas Sandre Afrike

 

 

- Ja sam neko ko voli srpske običaje i kad mogu trudim se da budem sa porodicom za Vaskrs i druge praznike, ali posao je takav da evo već godinama nismo zajedno za taj praznik jer ja stalno radim. Farbam jaja, mama me naučila i to najviše volim, po onom starinskom običaju, u najlon čarapi. Međutim, malo ko zna da ja lepo crtam, onda volim i da crtam po jajima, ali kažem, to je baš retko - priča Sandra za Republika.rs, pa priznaje da retko ide u crkvu, što ne znači da nije vernica:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sandra Afrika sa plišanom igračkom

 

- To je individualna stvar, kako ko pristupa veri. Ja u crkvu idem retko, postila sam poslednji put pre četiri-pet godina, zbog prirode posla prosto ne stižem, nije to lako kad treba da se uklopi s poslom i kad si stalno na putu, tako da priznajem, nisam dugo, a kad i jesam, jedva sam izdržala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading