Marta Savić proslavlja Vaskrs na Dominikani bez Mileta i Elene! Pevačica se požalila šta je muči kad je u pitanju FARBANJE JAJA

Autor:

Zabava

24.04.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marta Savič uživa na egzotičnoj destinaciji za Vaskrs bez svojih najmilijih.

Marta Savić proslavlja Vaskrs na Dominikani bez Mileta i Elene! Pevačica se požalila šta je muči kad je u pitanju FARBANJE JAJA

Foto: instagram

Marta Savić često boravi u Dominikanskoj Republici, a tamo je provela i Vaskrs,

Folk pevačica maksimalno uživa u prazničnim danima na ovoj destinaciji a sada je otkrila kako je farbala jaja za Vaskrs.

- Nalazim se u zemlji gde nemaju običaj da se farbaju jaja tako da u nedostatku boja, snašla sam se i ofarbala jaja po starom receptu sa lukovinom i cveklom - ispričala je Marta za Pink.rs, te dodala kako joj je krivo jer za ovaj veliki praznik nije u društvu supruga Mileta Kitića i ćerke Elene.

Foto: instagram

Elena Kitić Martina i Miletova ćerka

- Elena i Mile imaju nastupe i obaveze. Oduvek je tako, ali uvek sam volela da svaki praznik obeležimo iako nismo zajedno. Uživam u tome, možda upravo zbog toga što u detinjstvu nije bilo tako - rekla je Marta i dodala:

Foto: youtube.com/printscreen

Marta Savić i Mile Kitić bračni par

- Zanimljivo mi je da ovo vreme Vaskrsnjih praznika provodim sa ljudima različitih kultura i običaja i da im prenesem naše običaje. Ono što je najvažnije jeste da smo dobri ljudi svakog dana i da nas Bog čuva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Miki

24.04.2022 23:06

Tesko je ofarbati jaja kad su crna...

Kojati

25.04.2022 07:53

Sexy je...steta sto ne snima vise. prosao si poreeD MENE STO SE PRAVIS DA ME NE VIDIIS