PRAVOSLAVNA HRIŠĆANKA TAČNO U PONOĆ U HRAMU SVETOG SAVE: Ceca Ražnatović na Vaskršnjem pričešću, a ova slika će vas oduševiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović tradicionalno je tačno u ponoć otišla u Hram Svetog Save da se pričesti povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa.

PRAVOSLAVNA HRIŠĆANKA TAČNO U PONOĆ U HRAMU SVETOG SAVE: Ceca Ražnatović na Vaskršnjem pričešću, a ova slika će vas oduševiti! (FOTO)

Foto: E-Stock

Najveća balkanska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović prošle noći tačno u ponoć dočekala je u Hramu Svetog Save - Vaskrs. Poznato je da Ceca svaki praznik posti kako bi se u hramu pričestila, pa je to bio slučaj i ovog puta. 

Ceca je u hram stigla u ponoć kako bi se pričestila, a bila je i tokom liturgije prisutna. Ceca je nedavno u svojoj ispovesti priznala da već 11 godina posti svaki post.

Republika

Foto: E-Stock

Ceca Ražnatović hram

 

- Prvi put sam započela sa posotm 2011. nakon razgovora sa tadašnjim monahom Stefanom, a danas vladikom. Pre toga sam postila sredom i petkom. Znači već 11 godina postim svaki post, a isto to čini i moja porodica. Zavisi od dana i posta. Nekada je to na ulju, nekada na vodi. Kao što znaju svi koji poste nema tu veliki broj jela koja mogu da se spreme, a da su posta. Olakšavajuća stvar je za mene to što nisam ljubitelj slatkiša, pa ne moram da se mučim s tim - istakla je ona.

Republika

Foto: E-Stock

Ceca Ražnatović liturgija

 

Posebno interesantna je fotografija Ražnatovićke dok se pričešćuje. Radost na pevačicinom licu govori više od reči.

Republika

Foto: E-Stock

Ceca Ražnatović pričešće

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading