SKANDAL JOVANA MEMEDOVIĆA O KOM SVI BRUJE: Voditelj usred emisije SKINUO GAĆE i pokazao PONOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.04.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovan Memedović, poznati voditelj šokirao je javnost njegovim potezom!

SKANDAL JOVANA MEMEDOVIĆA O KOM SVI BRUJE: Voditelj usred emisije SKINUO GAĆE i pokazao PONOS! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji Jovan Memedović bio je glavna tema zbog jednog kadra u njegovoj emisiji ,,Sasvim prirodno". Emisija u kojoj uživa cela porodica, bazirana je na brojnim avanturama voditelja po raznim predelima Srbije, a i dalje se komentariše epizoda u kojoj je voditelj isprobavao ,,nakurnjak".

Štrikani donji veš, koji služi da ugreje muški ponos tokom hladnih dana, bio je izazov za Memedovića, pa je pred kamerama skinuo pantalone, kako bi isprobao. 

Foto: Youtube.com printscreen

Jovan Memedović nakurnjak

 

Ovaj komad veša pletu muškarci od fine vunice i sastoji se od prednjeg i zadnjeg dela, kao i učkura koji ga održava na mestu, a Memedović je imao priliku i da ga proba, uživo u emisiji, o čemu se i danas priča na društvenm mrežama.

- U ovom kraju nosi se, uz vunene čarape, i jedan specifičan deo donjeg veša. Plete se od čiste vune, i zatekao sam se u selu kada se završavao jedan primerak. U prednji deo ide jedan deo organa, u zadnji deo - drugi. Ne može samo od sebe da stoji, nego mora da se drži učkurom. Štiti reproduktivni organ muškaraca, zime su hlade, vetar šiba i nikoga ne štedi. Urolozi bi svakako preporučulii nakurnjak i starijim i mlađim muškarcima -rekao je Memedović.

Foto: Youtube.com printscreen

Jovan Memedović

 

- Na kraju nisam imao kud, u ovom društvu ja sam najmlađi, a neko je morao da proba - naveo je voditelj u emisiji i skinuo se.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Komentari (4)

Loading
БрацаБрацика

23.04.2022 13:10

Човек показао одећу...

Meierhof

23.04.2022 18:00

To je staro par godina. Ila citava emisija o tome Bajata vest

Fuuuj

23.04.2022 20:14

Mnogo gore je bilo kad je pio krv mrtvog jelena, direktno iz... 😱