Ćerka Brusa Vilisa POTRESNOM PORUKOM se obratila ocu nakon dijagnostikovane BOLESTI: Ceo svet u suzama zbog samo jedne reči koju je uputila glumcu! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brus Vilis napustio je glumu, nakon što su mu lekari ustanovili da boluje od afazije, a sada je njegova ćerka rasplakala ceo svet.

Ćerka Brusa Vilisa POTRESNOM PORUKOM se obratila ocu nakon dijagnostikovane BOLESTI: Ceo svet u suzama zbog samo jedne reči koju je uputila glumcu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Brus Vilis (67) doneo je odluku da se ,,penzioniše" kada je gluma u pitanju, i to samo nešto kasnije nakon što muje dijagnostikovana afazija, odnosno poremećaj koji aktivno utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Glumac svakodnevno dobija podršku od porodice, ali i njegovih vernih fanova, naorčito od kada je ova tužna informacija izneta u javnost. 

Njegova najstarija ćerka Rumer Vilis (33) opet je raznežila sve objavom na Instagramu.

- Papa - napisala je kratko Rumer u opisu objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

 

Javnost je bila u šoku nakon što je porodica iznela informaciju u javnost da se Vilis povlači iz glume, nakon što su mu lekari dijagnostikovali afazija, a podsetimo, da je glumac još 2015. godine uhvaćen kako koristi slušalicu u uvu na snimanju, i to tokom debija na Brodveju u ,,Miseryju". 

Prošlog meseca, porodica je objavila kako je glumcu dijagnostikovana afazija zbog čega je ujedno odlučio i da se povuče iz glume.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis se povlači iz glume

 

- Brusovim neverovatnim fanovima i onima koji ga podržavaju, želeli smo kao porodica da podelimo da naš voljeni Brus ima neke zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Brus je rešio da se povuče i ostavi karijeru koja mu je toliko značila iza sebe. Ovo je zaista izazovno vreme za našu porodicu i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodična zajednica, i želeli smo da otkrijemo sve to njegovim fanovima jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu. Kao što Brus uvek kaže, "Živi" i zajedno planiramo da uradimo upravo to.

Sa ljubavlju, Ema, Demi, Rumer, Skaut, Talula, Mejbel i Evelin - stoji u obajvi Brusove ćerke Rumer na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading