Kuvarica sprema za Vaskrs, a ONA JOJ POMAŽE: Dijana Janković opisala prazničnu euforiju u svom domu

Autor:

Zabava

21.04.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Janković se unapred raduje Vaskrsu, a ovakva atmosfera je zastupljena u njenom domu.

Kuvarica sprema za Vaskrs, a ONA JOJ POMAŽE: Dijana Janković opisala prazničnu euforiju u svom domu

Foto: e-stock/KOBRA

Dijana Janković

Pevačica Dijana Janković, poznata i kao Didi Džej raduje se predstojećem Vaskrsu i opisuje kako u njenoj kući vlada praznična euforija.

Foto: youtube.com/TV Prva

Dijana Janković pevačica

- Što se mene tiče, ja sam jako uzbuđena bilo koji da je praznik u pitanju, s obzirom na to da sada imam ćerku Dajanu koja uskoro puni dve godine. Ona već sve zna, obožava jaja i stalno traži da joj ih kupujemo. Ona se jako raduje Uskrsu, zajedno ćemo farbati jaja, dekorisati sto, celu kuću... Biće ispunjena zekama i svim tim ukrasima - rekla je Dijana za emisiju "Premijera i dodala:

 - Jako je drugačije, kuća nam je ispunjena. Krenula je u vrtić, komentarišemo da nam je kuća prazna kada ona nije tu. Ona je jako vesela, samo se smeje, već ulazi u moj garderober, gleda moje cipele. Želim da bude upućena u sve, u sve te praznike, da joj ih predstavim i da od malih nogu zna kako se slavi svaki praznik... Naučiću ja nju sve. Uvek se trudimo da spremimo porodični ručak, ali ja nemam vremena da stalno spremim. Ipak, kada je praznik u pitanju budem kod kuće, pomažem, jer imam kuvarice kod kuće. Odlučujem šta će da se spremi, šta ukućani vole, idemo zajedno u nabavku... To mi je simpatično jako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading