NEĆETE VEROVATI KOJI PEVAČ JE ROĐENI BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: Svi su ostali u NEVERICI nakon ovog saznanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.04.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica su nekada radili isti posao, dok se producent nije odlučio na radikalan korak.

NEĆETE VEROVATI KOJI PEVAČ JE ROĐENI BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: Svi su ostali u NEVERICI nakon ovog saznanja! (FOTO)

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

Žiku Jakšića svi znaju jer je već dugo godina prisutan u javnosti, a od nedavno vodi i muzičku emisiju, a do sada je mali broj ljudi znao ko je njegov rođeni brat Vladimir Jakšić Musa.

Ljubitelji rokenrola sigurno znaju za grupu Revolveri koju je predvodio Musa. Pamtimo ih po himni protesta "Nema povlačenja", "nema predaje", kao i po pesmama "Brod" na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol."..

Republika

Foto: youtube printscreen

Vladimir Jakšić Musa

 

Postoji jedna zanimljiva anegdota, a to je su Vladimir i Žika su nekada zajedno nastupali i bavili se rokenrol muzikom u Jugoslaviji, kada je Žika prvi put pristao da odradi jednu svadbu i kada je uplovio sasvim slučajno u narodnjačke vode, vratio se kući posle prvog nastupa pun love. Ostavio je novac u fioci, ali kada je ustao ujutru deo novca nije bio tu priča izvor i nastavlja:

— Žika je pitao brata Vladimira gde je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su verovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto! Tada su braća sklopila pakt i Žika i dan-danas Vladimiru daje novac zbog izdaje — kako navodi izvor, Žiki to ne smeta jer ima dovoljno novca, a pakt je pakt i on ga neće prekršiti dok je živ, prenosi Espreso. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading