Slavica Dobrojević progovorila o ĆERKI: Otkrila na šta je Stanija stalno tera, pa pokazala kako izgleda u 6. deceniji života - MAMA BOMBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Stanije Dobrojević je prava bomba!

Slavica Dobrojević progovorila o ĆERKI: Otkrila na šta je Stanija stalno tera, pa pokazala kako izgleda u 6. deceniji života - MAMA BOMBA! (FOTO)

Foto: instagram

Stanija Dobrojević

Jedna od najpoznatijih starleti Stanija Dobrojević je oduvek bila miljenica fotoaparata, a mnogi su mislili da je plastičnim operacijama promenila lični opis. Stanija nikada nije krila svoje plastične operacije, pa je tako svojevremeno otkrila da je uradila usne i grudi, te da se tu zaustavila, a uvek je isticala da pozamašnu zadnjicu nikada nije dirao plastični hirurg. 

 

 

No, da geni nisu voda, govori i slika njene majke Slavice Dobrojević, koja je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a tom prilikom komentari ispod su se usijali. Slavica je dobijala pohvale sa svih strana, na račun njenog izgleda, a mnogi su i shvatila odakle njenoj ćerki tako dobra linija. 

 

 

Slavica je fascinirala svojim izgledom pratioce, pa je tako u opisu otkrila i da ju je Stanija nagovorila da se fotografiše u kupaćem kostimu. 

- Kad ćerka tera da poziram - napisala je Slavica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading