Relja Popović se SKINUO, pa napravio HAOS: Nikolija odmah progovorila, pa mu poručila JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović napravio je haos na Instagramu!

Relja Popović se SKINUO, pa napravio HAOS: Nikolija odmah progovorila, pa mu poručila JEDNO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač Relja Popović poznat je kao jedan od najatraktivnijih domaćih umetnika, koji je svojim izgledom uvek privlačio pažnju pripadnica lepšeg i nežnijeg pola. Tako je sada na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je istakao svoje golo telo, a preko je imao samo jaknicu. 

 

 

Fotografija je postala viralna, komentari su se nizali jedan za drugim, a među njima se našla i njegova voljena i estradna umetnica Nikolija Jovanović. Kako je poznato, Nikolija je svojevremeno pred našim kamerama pričala kako izgleda njen život sa Reljom. 

 

 

- Relja i ja čuvamo naš privatan život, moja sreća je svakako velika i ako je ne podelim uvek sa medijima i sa fanovima, jednostavno odvajam te dve stvari, to svakako nikako ne umanjuje moju sreću - rekla je Nikolija. 

 

 

Ispod fotografije koju je Relja objavio na Instagram profilu, Nikolija je imala sočan komentar, kojim je otkrila u kakvim je odnosima sa pevačem. Nikolija je u komentar ostavila smajli sa dva srca, čime je poručila da je uzbuđena zbog novih projekata koje će Relja predstaviti publici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading