PRED DERBI U BAČKOJ TOPOLI: Stanković poslao jasnu poruku navijačima!

Autor:

Sport

19.04.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg šampiona Srbije spreman za završnicu sezone.

PRED DERBI U BAČKOJ TOPOLI: Stanković poslao jasnu poruku navijačima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 16 časova gostovati TSC-u u okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije, a očekivanja pred teško gostovanje u Bačkoj Topoli izneo je šef stručnog štaba tima sa "Marakane" Dejan Stanković.

- Kada se igra plej-of, sve utakmice su teže, bolje i intenzivnije, tako će biti i sutra protiv TSC-a. Međutim, ne menjamo naš cilj i pravac, uprkos tome što smo svesni da nas čeka kvalitetna ekipa koja uvek igra fudbal, ko god da im je protivnik. Bićemo spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i posed, kao i na sve ono što pripreme. Idemo motivisani i spremni za meč u Bačku Topolu - počeo je Stanković.

Pre samo dve nedelje, crveno-beli su odmerili snage sa TSC-om u četvrtini finala Kupa Srbije i slavili sa 4:0 na svom stadionu.

- Dobro smo spremili tu utakmicu i mnogo toga nismo dozvolili. Dobili smo meč sa 4:0, tako da i rezultat dovoljno govori, ali siguran sam da će drugačije biti sutra. Očekujem jači otpor.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Stanković ističe da je utakmica protiv TSC-a izuzetno važna i da je svaki navijač i više nego potreban na meču.

- Mnogo bitan trenutak i zaista nam je svaki navijač, dlan, glas važan kako bi nam dao vetar u leđa. Siguran sam da će oni ponovo biti za 10, ali je sad trenutak da se skupimo zajedno. Imamo šest utakmica do cilja, moramo da budemo dobri, a u Delije ne sumnjam.

Govorio je Mister o učinku Ohija Omoižuanfa u prethodnim utakmicama, ali i izostanku Milana Rodića za predstojeći meč.

- Imamo napadače koji mnogo rade za ekipu i to se možda nekad i ne vidi. Ohiju fali gol, ali to ne menja da li će početi utakmicu ili ne. Izvešću najboljih 11 igrača bez Rodića koji ima kartone, ali ćemo probati i njegov izostanak da nadomestimo na pravi način. Svi ostali su spremni.

Republika

Foto: Starsport

Milan Rodić

Osvrnuo se Stanković i na 167. Večiti derbi koji je završen bez golova.

- Kada je u igri titula, nekada užitak može i mora da izostane. Veliki ulog je bio u igri, i svi oni koji komentarišu moraju da budu svesni da smo u januaru bili na minus pet i da nam je to konstatno bilo u glavi. Sad smo na plus dva i ne vidim zbog čega bi padali sa moralom i ne verovali u sebe. Uradili smo ono najteže - prestigli večitog rivala. Sad dal je utisak na utakmici izostao, mene to ne dodiruje, kao ni igrače.

Crvena zvezda će 11. maja u polufinalu Kupa Srbije dočekati Novi Pazar, a Stanković je prokomentarisao žreb.

- U prethodne dve runde, dobijali smo najteže moguće protivnike - Radnički i TSC. Prednost je što imamo domaćini teren i kao što rekoh, cilj nam je da do kraja sezone odigramo maksimalan broj utakmica. Imamo mogućnost da to uradimo i ukoliko u finalu bude derbi, prihvatićemo ga. Ipak, pre nego što dođemo do polufinala, treba da odradimo utakmice Superlige kako treba - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading