PRED NOVI MEČ SA ČUKOM: Stanojević najavio velike PROMENE, pa progovorio o PREMIRANJU Zvezdinih protivnika!

Autor:

Sport

19.04.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su vezali dve utakmice koje su se završile bez golova.

PRED NOVI MEČ SA ČUKOM: Stanojević najavio velike PROMENE, pa progovorio o PREMIRANJU Zvezdinih protivnika!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u sredu od 18.30 dočekuju Čukarički u 32. kolu Superlige Srbije, a pred taj meč je svoja očekivanja izneo trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva su se takođe sastale ove ekipe na Banovom brdu, a meč je završen bez golova.

- Imamo naš cilj, nemamo nikakvih alibija. Odigrali smo tamo baš dobru utakmicu gde nismo pobedili. Usled nekih stvari koje su se dešavale i usled dobre ekipe Čuke. Bilo je više, ne samo jedna greška sudija u prethodnom meču. Ali to ćemo ostaviti ljudima koji se bave time. Dobro smo igrali, morali smo da damo gol. Da bi pobedio, moraš da ga postigneš. Nešto ćemo da promenimo, ali moramo sa onakvom energijom da uđemo u meč. Biće 4-5 promena u odnosu na derbi, malo i osveženja. Videćemo - rekao je Stanojević.

Vicešampion Srbije bi mogao da ima nešto slabiju podršku protiv Brđana, s obzirom na to da od 20.30 košarkaši Partizana igraju meč plej-ofa Evrokupa sa Bursom.

- Mi uvek očekujemo podršku. Drago nam je i da košarkaški klub igra jednu važnu utakmicu. Nama treba ko god da dođe i koliko god ih bude. Treba nam pozitivna atmosfera, nebitno da li je manje ili više. Zovem ih da dođu i da nam pomognu u borbi za titulu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

U svetu je praksa da klubovi koji se bore za titule premiraju protivnike svog konkurenta, pa je novinare zanimalo da li će nešto slično biti viđeno i u srpskom fudbalu ove godine.

To premiranje, ja ne mogu o tome. Ne znam kako funkcioniše. Ja sam sportista i ja uvek gledam nas. Imamo sve utakmice teške, naredne dve pogotovo. Prirodno je da se nadate i da će se desiti nešto. Videćemo, da ne komentarišemo. Uvek razmišljam o nama i da napravimo dobru stvar. A premiranja su stvar kluba. Ja nisam na čelu kluba, tako da ne bih da pričam o svemu. Mislim da se klub bavi tim stvarima, ne samo sada nego i ranije koliko ja imam informacije - zaključio je strateg Parnog valjka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
marko

19.04.2022 15:07

Ovo je sramota covek javno priznaje da premiraju ekipe da igraju protiv Zvezde, nije ni cudo sto ovi posle gledaju da povrede glavne igrace Zvezde. Premiraju svoje i tudje protivnike a pricaju o regularnom prvenstvu. Treba proveriti i izvore odakle im pare za premiranje kad im drzava placa licencu. Ovo je definitivno posao za policiju

Мilan

20.04.2022 16:02

Одлази Шамрок!