Bruka i sramota! Severina BRANI sestri da priča sa majkom! Pevačica u SVAĐI sa PORODICOM!

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

19.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković brani sestri Marijani da priča sa njihovom majkom.

Bruka i sramota! Severina BRANI sestri da priča sa majkom! Pevačica u SVAĐI sa PORODICOM!

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Konfliktna pevačica Severina Vučković (49), koja često ima ispade u javnosti s različitim ličnostima, navodno je ušla u novi sukob, i to sa sestrom Marijanom, s kojom je doskoro bila u dobrim odnosima, prenose hrvatski mediji.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Severina Vučković brani sestri da viđa majku

Koliko je svađa ozbiljna, govori i to što se u pevačicin porodični konflikt navodno umešao i centar za socijalnu zaštitu. Severina je, prema daljim navodima, zbog toga izgubila kontrolu i izvređala radnicu centra, zbog čega je morala da reaguje policija. Pod sumnjom da je pevačica remetila javni red i mir na štetu zaposlene centra za socijalnu zaštitu, podneta je prijava Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu. Međutim, Severinina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može da uspostavi kontakt s mama Anom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom, zbog pevačice, ne prolaze bez problema. Marijana tvrdi da se Severina petlja u njen odnos s majkom, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Severinina sestra požalila se i da nije upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem nakon problema koje je imala - navode hrvatski mediji, naglašavajući da sestra pevačicu krivi i za narušene odnose sa svojom ćerkom Mijom Popović, s kojom je pevačica izuzetno bliska.

Republika

Foto: instagram.com/igorkojic

 

 

Druga sestra je se odrekla zbog Igora

Dok je sa starijom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, donedavno bila u odličnim odnosima, Severina s drugom starijom sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kraj Zadra, već dugo nije u dobrim odnosima, a pričalo se i da je se javno odrekla. Naime, pevačica je pokušala da se pomiri s njom pred venčanje sa Igorom Kojićem, na koje ju je pozvala, ali ona nije htela da dođe zbog mržnje prema Srbima.

- Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi, Srbi, ne zovite nas više - rekao je navodno Zdenkin muž tada da bi se kasnije pronela priča da se Zdenka slavne sestre odrekla zbog toga što se udala za Srbina.

Kako su prenosili mediji 2015, sestre su se posvađale oko zemljišta u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Inače, prema pisanju hrvatskih medija, do samo pre nekoliko godina Severina i Marijana imale su idealne odnose, a Marijana je sestri pružala nesebičnu podršku u javnosti kad se pevačica upustila u bitku za dete, koje ima s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.04.2022 09:55

Droca ostaje droca