Prošlost Jelene Đoković isplivala na videlo, pre Novaka bila je okružena POROČNIM LJUDIMA, koji su utehu tražili u ALKOHOLU: Prijateljica raskrinkala sve njene tajne! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Jelene Đoković otkrila surovu istinu o njenoj prošlosti i čime se bavila pre udaje za Novaka Đokovića!

Prošlost Jelene Đoković isplivala na videlo, pre Novaka bila je okružena POROČNIM LJUDIMA, koji su utehu tražili u ALKOHOLU: Prijateljica raskrinkala sve njene tajne! (FOTO)

Foto: Ap photo

Jelena Đoković već godinama uživa u braku sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, te svakako da važe za jedan od najskladnijih parova, bez mnogo skandala u javnosti. Međutim, izgleda da je Jelena prećutala mnogo detalja iz svoje prošlosti, pre nego što se udala za Đokovića. 

Republika

Foto: Ap photo

Jelena Đoković i Novak Đoković

 

Naime, Jelena je bila potpuno drugačija, kako prenose domaći mediji, te se svojevremeno bavila potpuno drugačijim poslom nego danas, odnosno bila je zaposlena u kladionici. 

Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli. Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom. Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca. Sestra je prva otišla. i to je za Jelenu bio veliki šok jer je za nju izuzetno vezana - ispričala je svojevremeno za Svet Jelenina prijateljica iz mladosti i otkrila kako je supruga Novaka Đokovića zarađivala svoj džeparac.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena Đoković i Novak Đoković Instagram

 

Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena. Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka po raznim događajima – rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading