Sandra Čaprić POKRALA Staniju Dobrojević? Pevačici namestili HAJKU protiv starlete, otkrivamo sve detalje RATA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

17.04.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić se oglasila za portal Republika.rs i otkrila istinu o aferi koja joj se kuje protiv starlete Stanije Dobrojević!

Sandra Čaprić POKRALA Staniju Dobrojević? Pevačici namestili HAJKU protiv starlete, otkrivamo sve detalje RATA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta Stanija Dobrojević jedna je od praćenih estradnih dama na našoj sceni, a sada je došla u žižu javnosti zbog pevačice Sandre Čaprić. Naime, pojavila se vest da je Sandra Čaprić opljačkala Staniju, odnosno da joj je ukrala Jutjub kanal, na kom je starleta imala preko nekoliko hiljada pretplatnika. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Sandra Čaprić i Stanija Dobrojević

 

Sve je počelo na Tviter platformi, gde je jedan profil objavio skrinšot Sandrinog Jutjub profila, a ispod je stajao tekst da je kanal bio prvashodno bio imenovan kao Dobrojevićkin. 

- Ljudi, nešto se desilo sa Stanijinim Jutjub kanalom, ova nosata čaplja da je nekako ukrala, a što je najgore svi Stanijini videji i moja omiljena pesma ,,Glavni akteri" su izbrisani - glasi poruka na Tviteru. 

Republika

Foto: Tviter.com printscreen

Sandra Čaprić i Stanija Dobrojević

Tim povodom pozvali smo Sandru, koja nam je objasnila šta se tu zapravo desilo.

- Ne znam, to niej moj nalog, trebali smo da imamo dogovor sa menadžerom, ali nismo sklopili saradnju. Mogu samo da ti kažem da su oni otvarali Jutjub kanal, tako da ja nemam ništa sa tim - izjavila je Sandra za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading