KATASTROFA: Užas za srpski tenis!

Autor:

Sport

17.04.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šteta.

KATASTROFA: Užas za srpski tenis!

Foto: Pixabay

Srpska teniserka Natalija Stevanović poražena je u polufinalu kvalifikacija za WTA turnir u Istanbulu.

Od nje je bila bolja Španjolka Andrea Lazaro Garsija rezultatom 2:0  (6:3, 6:2).

Meč je trajao 78 minuta.

Republika

Foto: Starsport

Natalija Stevanović

Lazaro Garsija će u finalu kvalifikacija igrati protiv bolje iz duela Ruskinje Anastasije Potapove i bosanskohercegovačke teniserke Dee Herdželaš.

Ovo je, tako, bio još jedan loš dan za srpski tenis, koji preživljava najteže trenutke u poslednjih deset i kusur godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Srbin

18.04.2022 15:34

To nije užas za srpski tenis, to je užas ta sav narod i državu Srbiju! Mi nikad nismo bili u goroj situaciji, ni 1389., ni 1914., ni 1941., pogotovo ne 1999. godine. Međutim, zahvaljujući, ne samo mudroj, već najmudrijoj vizionarskoj politici našeg državnog rukovodstva, savlada ćemo i ovako nepremostive teškoće koje su namerno i podli nametnute našoj državi i narodu. Samo je jedan i jedini naš Vrhovni komandant spisoan da reši i takve, potpuno nerešiv i izgubljene situacije. Znaju građani to i zato su opet glasali za njega. Prepoznali su njegovu vidovitost, viziju i umeće u rešavanju najtežih situacija još dok je bio dečak. Da nije bilo njega-nikad Zvezda ne bi postala Prvak sveta u klubskom fudbalu!

Koja katastrofa

18.04.2022 16:31

Koja i kakva katastrofa? O čemu mlatite?