Nikola Rokvić otkrio TAJNU sa kojom je SAHRANJEN njegov otac: Isplivala ISTINA o Marinkovoj prošlosti, sada je sve jasno! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić podelio dugo čuvanu tajnu o pokojnom ocu Marinku Rokviću!

Nikola Rokvić otkrio TAJNU sa kojom je SAHRANJEN njegov otac: Isplivala ISTINA o Marinkovoj prošlosti, sada je sve jasno! (FOTO)

Foto: ST/N. Madić, E-Stock

Pevač Nikola Rokvić na Instagram profilu podelio je snimak sa pokojnim ocem Marinkom Rokvićem, a tom prilikom otkrio je nešto što mnogi nisu znali. Naime, Marinko je bio izuzetno požrtvovan za svoju decu, te se trudio ceo život da ih izvede na pravi put, što je i uspeo, a sada je Nikola podelio sa pratiocima čemu ga je otac naučio za života. 

 

 

Njih dvojica, dok je Marinko bio živ, su imali zajednički koncert na jednoj platformi, gde je Nikola otpevao pesmu ,,Jutros mi je ruža procvetala", a sad je otkrio detalj o ovoj numeri, koju je do sada krio od javnosti. 

 

 

- Ovo je jedna od prvih pesama na kojoj me je Marinko učio da pevam narodnu muziku - napisao je Nikola na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić Instagram Marinko Rokvić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading