Pojavila se NIKAD VIĐENA fotka ćerke Silvane Armenulić iz PROŠLOSTI: Gordana je sa 12 godina ostala bez majke na TRAGIČAN način, a svi kažu da je njena KOPIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Armenulić danas ima potpuno drugačiji život od svoje majke Silvane Armenulić.

Pojavila se NIKAD VIĐENA fotka ćerke Silvane Armenulić iz PROŠLOSTI: Gordana je sa 12 godina ostala bez majke na TRAGIČAN način, a svi kažu da je njena KOPIJA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Kada je čuvena Silvana Armenulić poginula u saobraćajnoj nesreći, njena ćerka Gordana Armenulić imala je samo 12 godina. Njoj je i danas veoma teško bez majke, koja ju je uvek vodila svuda sa sobom, kad god je mogla.

Republika

Foto: Gordana Goga Armenulić/facebook.com/printscreen

Silvana Armenulić i ćerka Gordana

 

Gordana danas ima 58 godina, a ime je dobila po majci njenog oca Radmila.

 

 

Gordana Armenulić danas je majka dvojice sinova, profesorka je matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji, a sada se pojavila i nikad viđena fotografija sa njenom majkom Silvanom. Na Instagram stranici koja se bavi karijerom Armenulićeve, objavljena je fotografija sa ćerkom Gordanom, koja je naišla na veliki odziv pratilaca, te su mnogi mišljenja da su njih dve identične. 

 

 

Podsetimo, čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš. Nesreća se dogodila kada se pevačica vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading