Džoni Dep pazario ZEMLJU u Srbiji, gradi LUKS vilu: Prve komšije će mu biti Đokovići, a evo gde će se nalaziti! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoni Dep kupio je zemlju u Srbiji, na kojoj će izgraditi velelepnu vilu.

Džoni Dep pazario ZEMLJU u Srbiji, gradi LUKS vilu: Prve komšije će mu biti Đokovići, a evo gde će se nalaziti! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Džoni Dep, koji je za Dan državnosti odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, postao je vlasnik luksuznog imanja na Kosmaju.

Republika

Foto: ATA Images

Džoni Dep

 

Kako prenose domaći mediji, Džoni je odlučio da kupi četiri hektara zemlje i to ni manje, ni više nego na Kosmaju, gde će sagraditi velelepnu i luksuznu vilu. Kako se dalje navodi, prve komšije ovog šarmantnog glumca biće teniser Novak Đoković i njegova voljena supruga Jelena Đoković, piše Svet. 

Podsećamo, Dep je tokom kratkog boravka u Srbiji izdvojio vreme kako bi posetio Kosmaj i pogledao nekolicinu kuća i placeva. Za oko mu je posebno zapalo imanje nadomak Noletovog, te je čvrsto odlučio da ga kupi. U toj nameri sada je i uspeo.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džoni Dep u Srbiji

 

- Džoni je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd – rekao je tada izvor za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading