Ermina Pašović ugradila SILIKONE, pa ih ponosno POKAZALA: Bivša zadrugarka više ne liči na sebe, ovakvu je još niste videli! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

17.04.2022

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović ugradila je silikonske grudi, a tim povodom otkrila je sve o operaciji, na koju je pukla i nekoliko hiljada evra!

Ermina Pašović ugradila SILIKONE, pa ih ponosno POKAZALA: Bivša zadrugarka više ne liči na sebe, ovakvu je još niste videli! (FOTO)

Foto: e-stock, instagram.com

Bivša zadrugarka Ermina Pašović šokirala je svoje pratioce novom fotografijom, na kojoj je ponosno predstavila nove silikone, koje je nedavno aplikovala u grudi. Ermina se odlučila na ovaj korak samo nekoliko meseci nakon što je operisala nos, odnosno odradila rinoplastiku. 

 

 

Pašovićeva je objavila fotografiju na Instagram storiju, na kojoj je pokazala silikone. U uskoj majčici, koja je otkrivala njen stomak, a istakla njene noge grudi. 

 

 

- Dragi moji danas vam prvi put mogu pokazati rezultat! Sve u meri i ništa vulgarno! Doktor nije da je odradio savršeno posao, ja sam toliko zadovljna, ma prezadovoljna, jer je sve umereno! Pošto često dobijam pitanja, uskoro ću detaljnije - napisala je Ermina. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović silikoni Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Jovo

17.04.2022 18:00

Prostakusa ostaje prostakusa i pre i posle operacija.

MladenBg

18.04.2022 10:38

Vidi joj prste na ruci...kakva sapa!!!