PRELOMNI TRENUTAK KOJI JE BRANKI SOVRLIĆ TOTALNO PROMENIO TOK KARIJERE: Pevačica preplakala, nije ni SLUTILA DA JE OVO MOGLO DA JE ZADESI!

Autor:

Zabava

12.04.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Sovrlić otkrila koji momenat joj je promenio tok karijere!

PRELOMNI TRENUTAK KOJI JE BRANKI SOVRLIĆ TOTALNO PROMENIO TOK KARIJERE: Pevačica preplakala, nije ni SLUTILA DA JE OVO MOGLO DA JE ZADESI!

Foto: ST/V. LUKIĆ

ST/V. LUKIĆ

Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najzgodnijih pevačica devedesetih koja je ostavila trag na estradi mnogobrojnim hitovima koji se i dan danas slušaju.

 Branka Sovrilć gostujući kod Sanje Marinković u emisiji osvrnula se na početak svoje karijere i iskreno progovorila o momentima koji su joj teško padali kao i o onima zbog kojih se gorko pokajala.

– Branka vi ste svojevremeno bili na listama najs***ipilnijih i najzavodljivijih žena – zaključila je voditeljka.

Republika

Foto: printscreen/pink.rs

Branka Sovrlić

 

– Njima je bilo s**** i kada sam do pola bila uslikana. Laza Lazarević me je svojevremeno pitao koliko sam trenirala da ličim na Merilin Monro – rekla je Sovrlićeva iskreno.

Poznata pevačica Branka Sovrlić istakla je da je bila izuzetno oprezna i kada je u pitanju odevanje za spotove ali i da je zbog jedne greške preplakala celo snimanje spota:

– U jednom spotu mi se haljina dizala i čak sam na tom spotu preplakala jer sam imala kombinezon i video se donji veš. Ja sam rekla da ne želim da se to vidi, ali ostalo je. Ta pesma je postala hit. Ja sam dobila kompliment skoro da sam izumirujući primer žene jer je na meni sve prirodno – rekla je Branka Sovrlić u emisiji „Magazin IN“ i time objasnila da je momenat zbog kog se gorko pokajala ipak pozitivno uticao na tok njene karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading