OTKRILI SMO GDE SE NALAZI JANJUŠ: Diskvalifikovan je iz Zadruge, a onda se uputio na ovu lokaciju, evo SA KIM se košarkaš nalazi

Autor: Vladan Mišić

Zabava

04.04.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznali smo gde je Marko Janjušević Janjuš otišao i sa kim se video odmah nakon diskvalifikacije iz rijalitija

OTKRILI SMO GDE SE NALAZI JANJUŠ: Diskvalifikovan je iz Zadruge, a onda se uputio na ovu lokaciju, evo SA KIM se košarkaš nalazi

Foto: Ognjen Bogdanović

Marko Janjušević Janjuš, po diskvalifikaciji iz Zadruge 5, uputio se kod ćerke u školu. Naime, Kruna ide u vrtić u centru grada, a kako Republika saznaje, Janjušević je došao da pokupi ćerku iz škole i brzo otišao sa njom.

Foto: Ognjen Bogdanović

Marko Janjušević Janjuš Zadruga 5

 

Inače, nekoliko sati ranije otkrili smo zašto je Janjušević diskvalifikovan.

Rijaliti učesnik izašao je juče na izbore da glasa i tom prilikom je krišom pozvao ćerku Krunu, a to je primetilo obezbeđenje.  On je tada fizički napao obezbeđenje koje mu je oduzelo telefon i upozorilo da ne sme da krši pravila i ugovor koji je potpisao.

Nakon toga je pravio krš i lom po Beloj kući, a zbog celokupne situacije, produkcija rijalitija odlučila je da ga kazni diskvalifikacijom, te će morati da plati 50 hiljada evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading