POPULARNA GLUMICA SE RAZVELA: Pokušali da sakriju od svih, a onda je ODJEKNULO KAO BOMBA!

Autor:

Zabava

03.04.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica se razvela u tišini!

POPULARNA GLUMICA SE RAZVELA: Pokušali da sakriju od svih, a onda je ODJEKNULO KAO BOMBA!

Foto: printscreen

printscreen

Poznata glumica Sonja Kolačarić poznata po ulozi u "Nečistoj krvi" i njen suprug Andrej Ivančević, odlučili su da se razvedu, a detalje nisu iznosili u javnost.

Uprkos velikoj ljubavi, i mnogim pokušajima da spasu brak, pre izvesnog vremena shvatili su da ne mogu više zajedno, te da je najbolje rešenje po oboje, ali i za decu da se raziđu, što su i uradili u tišini i bez pompe. prenosi Story.

Republika

Foto: printscreen

Sonja Kolačarić

 

- Trudim se da kod sinova iskorenim eventualo grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti - rekla je nedavno za štampano izdanje magazina "Story" glumica, koja se za oca svoje dece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost, piše Story.

Bračne zavete ona i njen već sada bivši izabranik razmenili su u manastiru Feneka, da bi slavlje sa prijateljima i porodicom nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, pre izvesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rešenje po oboje i za decu da se raziđu, što su i uradili.

Sonja Kolačarić se nedavno vratila pred kamere, jer se posle porođaja, a tokom braka sa Ivančevićem, potpuno povukla iz glume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading