Poznatu glumicu SILOVAO otac, njena ispovest gora je od PAKLA: A majčina ODLUKA je totalno UNIŠTILA!

Autor:

Zabava

26.03.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica proživela je pakao zbog majke i oca!

Poznatu glumicu SILOVAO otac, njena ispovest gora je od PAKLA: A majčina ODLUKA je totalno UNIŠTILA!

Foto: Instagram.com

Jedna od poznatijih turskih glumica i modela Melisa Dongel završila je Akademiju umetnosti, a njeno prvo pojavljivanje na malim ekranima bilo je u seriji "Elif". Trenutno tumači glavnu ulogu u romantičnoj komediji "Aşk Mantık İntikam".

Veliku popularnost je stekla 2018. godine, kada se pojavila kao Deniz Čelik u dramskoj seriji "Bizim Hikaye".

 

 

U julu 2021. otkriveno je da je Dongel vodi pravnu bitku sa svojim ocem, od koga je pretrpela stravično nasilje. Zlostavljao ju je na najgori mogući način - silovao ju je!

On je sada na izdržavanju zatvorske kazne, što glumica želi da iskoristi i, kako je istakla, zaštiti sestru. Melisa Dongel je pokrenula sudski postupak i traži starateljska prava nad njenom maloletnom sestrom.

 

 

Tužnu priču Melisinog života upotpunila je njena majka. Ona je odbila da brine o svojim kćerkama, navodno, zbog siromaštva, i vratila se u rodnu Rusiju.

 

 

Melisa Dongel je dugo vremena posećivala psihologe i sa njima razgovarala o posledicama strašnog čina njenog oca. Sada je spremna da preuzme starateljstvo nad sestrom i, kako kaže, spreči da i ona doživi isto. Glumica dobija veliku podršku na društvenim mrežama sa svih strana svetu. Podršku joj šalju i mnoge kolege, a među prvima je to učinio Kerem Bursin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading