Nakon HAPŠENJA, procurio VRELI SNIMAK Mimi Oro: Starleta posle ZATVORSKE ĆELIJE više ne liči na sebe, a eksplicitni sadržaj je BESPLATAN i DOSTUPAN SVIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro nakon hapšenja, objavila je eksplicitni video, za kojim su svi muškarci poludeli!

Nakon HAPŠENJA, procurio VRELI SNIMAK Mimi Oro: Starleta posle ZATVORSKE ĆELIJE više ne liči na sebe, a eksplicitni sadržaj je BESPLATAN i DOSTUPAN SVIMA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pre nedelju dana je domaće medije obišla vest da je Milica Živanović, starleta poznatija kao Mimi Oro, uhapšena i smeštena u ženski zatvor u Požarevcu.

 

 

Da je Mimi ponovo na slobodi svedoči i prva aktivnost na njenom Instagram nalogu koji je bio potpuno neaktivan još od hapšenja. Međutim, prvi status koji je Oro objavila nije baš ono što bi bilo ko očekivao da će starleta poručiti nakon jedne ovako ozbiljne životne situacije.

 

 

Naime, Mimi je na Instagram profilu objavila provokativan snimak, na kom su joj grudi prekrivene samo sa dva crna kruga, a ostatak tela bilo je u crnim trakama. No, mnogi su primetili i iznenadili kada su videli Živanovićevu da je promenila i frizuru, pa je nosila crvenu periku, koja se mnogima dopala. 

 

 

Podsećanja radi, Mimi Oro je uhapšena 13. marta tekuće godine je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju, kako je preneo Kurir. Prema saznanjima, nekadašnja rijaliti učesnica nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Veki

26.03.2022 17:35

Ovo je notorna budaletina