Nakon vesti da UNUK ERE OJDANIĆA NIKOLA OSTAJE IZA REŠETAKA, oglasio se i Uroš Anđelić, bivši učesnik Parova i otkrio NOVE DETALJE O BRATU, MAJKA JE NA LEKOVIMA!

Autor: Vladan MIŠIĆ

Zabava

03.04.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Anđelić se oglasio za Republiku i otkrio nove detalje!

Nakon vesti da UNUK ERE OJDANIĆA NIKOLA OSTAJE IZA REŠETAKA, oglasio se i Uroš Anđelić, bivši učesnik Parova i otkrio NOVE DETALJE O BRATU, MAJKA JE NA LEKOVIMA!

Foto: Youtube printscreen

Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, je uhapšen sa još mnogim starletama i rijaliti učesnicama zbog sumnje da je povezan sa elitnom prostitucijom, a sada mu je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo pritvor.

Era Ojdanić se juče oglasio se za portal Republika.rs i vidno uznemiren progovorio o  unuku Nikoli koji je uhapšen zbog prostitucije:

Republika

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Era Ojdanić

 

 - Pojma nemam, čuo sam noćas to,Nikola Anđelić je primer deteta u celoj familiji! Niti je kriminalac, niti lopov, završio DIF i radio je u teretani, jedan je od trenera među najboljima. Tako se priča... On je meni pre mesec dana rekao da trenira kod njega Kaja, moja koleginica, koja je bila sa mnom u velikom ratu, i njen menadžer. I tako dalje... Rekao mi je da su u principu da ga zivkaju, da se druži sa njima, ništa više od toga, sve najbolje, istinu je rekao, nikada me nije slagao. Ništa mi nije pomeo o svemu danas što se čita! Jedva čekam sad su pred istražnim u tužilaštvu, jedva čekam rezultat da vidim šta je u pitanju. On živi sa svojim bratom u stanu, sa Urošem. Otac im je umro, Milena moja živi u Žarkovu! Zatečeni! Ništa više ne mogu da kažem, jedva čekam!

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Anđelić

 

Sada se oglasio i mlađi brat Uroš, bivši rijaliti igrač, te je stao iza svog brata tvrdeći da on nema ništa sa elitnom prostirucijom sem što radi kao fitnes trener pa je u dodiru sa mnogima zbog posla:

- Pa šta da kažem, sem da Nikola nema  nikakve veze sa prostitucijom, a ni sa bilo kakvom vrstom kriminala to je sigurno 300%.. On je uvek bio vukovac u školi, ceo život se bavio sportom kao što već znate on je fitnes instruktor i normalno je da bude u kontaktu a lepim i zgodnim devojkama jer on sa njima radi, to mu je posao. Nikola se ne bavi tim stvarima, niti ima bilo kakve veze sa bilo kojom vrstom kriminala, nije on iz tog miljea - pa je dodao i dotakao se majčine reakcije:

Nije što mi je brat ali on je stvarno dečko za primer, nikad nije imao problema sa zakonom, a majka ko majka, nervira se i plače po ceo dan, popila je lekove za smirenje i spava- zaključio je za Republiku Uroš Anđelić poznati javnosti kao učesnik Parova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading