Zbog ELITNE PROSTITUCIJE uhapšena poslednja Mis Jugoslavije! Dajana uhvaćena ''NA DELU'', srpska Lisa En PALA u velikoj akciji policije!

Autor:

Zabava

02.04.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Dajana Tripunović uhapšena je zbog prostitucije u velikoj akciji policije.

Zbog ELITNE PROSTITUCIJE uhapšena poslednja Mis Jugoslavije! Dajana uhvaćena ''NA DELU'', srpska Lisa En PALA u velikoj akciji policije!

Foto: youtube.com

Slavica Tripunović Dajana

Slavica Tripunović Dajana (51), nekadašnja misica i pevačica jedna je od onih koje su pre nekoliko dana uhapšene u velikoj policijskoj akciji usmerene protiv elitne prostitucije, a kako se navodi, uhvaćena je ''na delu''.

Republika

Foto: youtube printscreen

Slavica Tripunović Dajana uhapšena je zbog prostitucije

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna - kaže izvor Kurira.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dajana poslednja Mis Jugoslavije

Podsetimo, Slavica Tripunović je 1991. godine postala Mis Jugoslavije, nakon čega je počeča da se bavi muzikom, a Dajana joj je umetničko ime.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Očajno pero

02.04.2022 15:26

Preko kreveta je došla i do titule mis. Imala je već provereno iskustvo.