Potresna ispovest ćerke Sinana Sakića: Bila sam u DEPRESIJI, i dalje idem kod PSIHOTERAPEUTA, tata mnogo nedostaje!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

02.04.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Sinana Sakića progovorila o ocu.

Potresna ispovest ćerke Sinana Sakića: Bila sam u DEPRESIJI, i dalje idem kod PSIHOTERAPEUTA, tata mnogo nedostaje!

Foto: ATA Images

Legenda narodne muzike Sinan Sakić preminuo je 2018. godine nakon duge borbe sa teškom bolešću. Njegova smrt potresla je njegovu porodicu i prijatelje, ali i čitavu javnost, sve one koji su poštovali njegov rad i voleli njegove pesme kroz koje je nastavio da živi.

Republika

Foto: ATA Images

Sinan Sakić preminuo je 2018. godine

Nedavno je najavljen njegov album koji će izaći posthumno, a pre dva dana je izašla prva pesma ''Ne ide'', koja već ima 1,5 milion pregleda, a publika ne krije oduševljenje pre svega zbog ovakvog poteza, ali i činjenice da mogu da uživaju uz nove pesme omiljenog pevača.

Republika

Foto: ATA Images

Izašao posthumno album Sinana Sakića

Mi smo ovim povodom kontaktirali njegovu ćerku Đulkicu Sakić koja ne krije da je presrećna zbog albuma, a onda se prisetila pokojnog oca za kog kaže da je bio poseban i da je preponosna na njega.

- Zaista sam sretna zbog albuma iako nisam imala pojma da će izaći . Kako za vas tako je ovo i za mene bilo iznenađenje, sve je dogovoreno sa mamom i bratom. Iskreno sam se tresla i dalje sam potresena jako - počinje iskreno Đulkica i dodaje da je preponosna na činjenicu da je Sinan upravo njen otac:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Đulkica Sakić o ocu

- Kada neko poput mog tate ode to se i te kako oseti . On je bio hodajuća emocija , duša i zato me boli kada ga nazivaju svakakvim imenima. Hteli ili ne on je bio najveća zvezda svih vremena bez i jedne reklame je pravio haos gde god se pojavi. Sretna sam i ponosna sto mogu njega nazvati svojim ocem - priča pevačeva ćerka i opisuje kakav je bio kao otac:

Republika

Foto: printscreen

Đulkica Sakić o Sinanu Sakiću

- Tata je bio najbolji otac nama. On nije bio od onih roditelja imućnih koji kupuju  sve svojoj deci. Kod nas se i te kako znala granica. Mama je bila stroga, mada sam ja imala svoje načine da dobijem sve što poželim. Njemu je bilo dovoljno samo da ga neko da zagrli i poljubi to je to. Meni tata nedostaje puno u nekim ozbiljnim situacijama u životu. Ali biću iskrena mislim da Alenu mnogo više fali, on je dobio i decu, tata je to jako želeo, ali nije stigao sa njim da se raduje. Alen je slaba tacka svima nama pa tako je bio i tati.

Republika

Foto: ATA Images

Sinan je bio slab na sina Alena Sakića

- Imao je i običaj kada se vraća sa puta da donese kofer slatkiša i to je nešto što je nas radovalo. Mi nismo svesni i mislim da nikada nećemo biti koliko je on veliki. Nikada se tako i nije ponasao. Ne postoji niko ko ga je pitao za pomoc a da on nije pomogao. Volela sam razgovore sa njim I jako mi nedostaju . Njegov osmeh , njegov pogled njegovo “Biće sve u redu”.

Đulkica priznaje da je teško podnela očevu smrt, te da i dalje ide na psihoterapije.

- Bila sam depresivna nakon njegove smrti i sad idem na psihoterapije I dalje ne mogu da ga čujem ne mogu da slušam pesmu. Žao mi je samo što nisam stigla da mu kažem koliko sam ponosna na njega - zaključuje Đuklica Sakić za Republiku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading