Nikola Rađen VARAO Anu Kokić na svakom koraku! Skandal koji je ŠOKIRAO javnost, vaterpolista imao AFERU sa poznatom STARLETOM!

Autor:

Zabava

02.04.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen varao Anu Kokić sa poznatom starletom.

Nikola Rađen VARAO Anu Kokić na svakom koraku! Skandal koji je ŠOKIRAO javnost, vaterpolista imao AFERU sa poznatom STARLETOM!

Foto: instagram.com

Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen glavna je tema javnosti i to zbog još jednog skandala u kom se našao - nasilja nad svojom devojkom Milicom Risić, što su kasnije u zajedničkom saopštenju demantovali.

Republika

Foto: printscreen

Nikola Rađen pretukao devojku Milicu Ristić

Međutim, ovo nije prvi put da se Rađen nađe u epicentru nekog skandala, a tokom njegovog braka sa pevačicom Anom Kokić bilo ih je nekoliko. Naime, Nikola je navodno imao aferu sa jednom go-go igračicom i rijaliti zvezdom Gogom Aleksić koja je tokom učešća u rijalitiju iznela sve detalje odnosa sa vaterpolistom.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Goga Aleksić bila u vezi sa Nikolom Rađenom

-  Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi dok je bio u braku sa Anom. Šta da radim, bila sam tada klinka, svideo mi se. Ali morate priznati da on super izgleda. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Nisam mogla da odolim - rekla je Goga Aleksić svojevremeno i otkrila da je pevačica saznala za njih.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Ana Kokić saznala za prevaru Nikole Rađena

- Ja sam čula da je saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život.

Nakon ovog priznanja i skandala koji je izbio u javnosti, Ana i Nikola su ostali u braku, da bi se 2019. godine definitivno razveli, a iz braka imaju dve ćerke Ninu i Teu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading