OVO JE JEDINI RAZLOG ZAŠTO JE SEKA ALEKSIĆ ZATRUDNELA: Tajna je u JEDNOM LEKU, otkrivena dugo skrivana ISTINA!

Autor:

Zabava

02.04.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić otkrila tajnu koja je sve zanimala!

OVO JE JEDINI RAZLOG ZAŠTO JE SEKA ALEKSIĆ ZATRUDNELA: Tajna je u JEDNOM LEKU, otkrivena dugo skrivana ISTINA!

Foto: youtube.com/Blic

Seka Aleksić je kao i uvek veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je odlučila  da na svom Instagram nalogu odgovori na neka pitanja koja su sve zanimala, a tiču se njenih trudnoća, kao i vantelesne oplodnje.

Folkerka je otkrila i da je imala problem da zatrudni zbog insulinske rezistencije.

“Pazila sam šta jedem i pila sam lek po preporuci lekara, sigurno četiri godine. Kod mene je to bila smetnja za uspeh u vantelesnoj oplodnji. Kada smo to otklonili i kada su se poklopile neke druge stvari, ja sam ostala u drugom stanju”, objasnila je pevačica koja je sinove rodila carskim rezom, po preporuci lekara, iako je njena želja bila da to bude prirodnim putem.

Republika

Foto: youtube printscreen

Seka Aleksić

 

Pošto su joj obe trudnoće započete vantelesnom oplodnjom, obećala je da će snimiti Jutjub video u kome će detaljno govoriti o tom iskustvu, to svi željno iščekuju a sada je ispričala kako je jedva dočekala da vidi rezultate VTO, kao i da u prvom momentu nije videla dve crtice, što je šokiralo.

“Bila je to treća VTO i nakon šest dana sam kupila test za trudnoću. Probala sam i ništa nije pokazalo. S obzirom na to da sam bila u hotelskoj sobi, ostavila sam test sa strane, nisam ga bacala u kantu, jer sam čula da neko govori naš jezik kroz hodnik, pa nisam htela da bacam, jer sam se plašila da neko ne razglasi.

Uđem u kupatilo posle dva sata, sednem i pogledam, kad ono dve crte, kad nisam pala u nesvest! Nakon toga sam sve do vađenja krvi svaki dan isprobavala po tri testa najmanje. Ispostavilo se kao tačno!”, napisala je Seka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading