BOLNO! Goca Tržan donela DRASTIČNU ODLUKU: Ovaj potez pevačice je IZNENADIO CELU SRBIJU

Autor:

Zabava

31.03.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan želi da pruži dom nekom detetu, te se odlučila na usvajanje!

BOLNO! Goca Tržan donela DRASTIČNU ODLUKU: Ovaj potez pevačice je IZNENADIO CELU SRBIJU

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan

Nkon pet neuspelih vantelesnih oplodnji u poslednjih par godina, a koje su slomile ovaj estradni par, Goca i Raša doneli su odluku o usvajanju deteta. Njihova želja za zajedničkim detetom je velika, ali su odlučili da ukoliko u toj zamisli ne uspeju jer su do sada bezsupeešno pokušavali, nekom detetu pruže bolji i srećniji život.

- Goca je bila jako tužna kada je dobila negativan rezultat, međutim, ne odustaje, veliki je borac i ne želi da klone, a najveću podršku ima od muža Raše. Iako su se peti put podvrgli veštačkom začeću, oni će kroz neko vreme verovatno pokušati ponovo. Međutim, seli su razgovarali i rešili da ako uskoro ne uspeju da se ostvare kao roditelji otpočnu proces usvajanja. Razgovarali su sa Sergejem Ćetkovićem koji je usvojio dve devojčice i on im je objasnio sve oko procedure. Pošto već ima ćerku Lenu, Goca bi želela da usvoji dečaka - rekao je izvor za Star.

Republika

Foto: Republika.rs

Goca Tržan

 

O odluci da usvoje dete nedavno je za domaće medije govorila i pevačica. Otkrila je da ona i Raša nemaju tu mogućnost da usvoje novorođenu bebu jer prema našem zakonu, žena od 48 godina ne može da usvoji tek rođenu bebu, jer razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina, te može da usvoji starije dete, ali joj to nije ni najmanji problem.

- Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju. Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati - otkrila je nedavno planove za budućnost Tržanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading