Biković pred RASKIDOM sa Ivanom zbog njegove prošlosti? Miloš objavio fotku njegove BIVŠE DEVOJKE, lepa je kao ikona, a ovaj detalj nikome nije promakao! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković šokirao je svoje pratioce kada je okačio sliku njegove bivše devojke!

Biković pred RASKIDOM sa Ivanom zbog njegove prošlosti? Miloš objavio fotku njegove BIVŠE DEVOJKE, lepa je kao ikona, a ovaj detalj nikome nije promakao! (FOTO)

Foto: Instagram

Naš jedan od najpopularnijih glumaca Miloš Biković fotografijom na društvenim mrežama podigao je veliku prašinu, a mnogi su pomislili da je došlo i do raskida sa njegovom devojkom Ivanom Malić

Republika

Foto: Instagram.com

Miloš Biković i Ivana Malić

 

Naime, Biković je na Instagram storiju objavio fotografiju njegove bivše devojke, sa kojom se zabavljao tokom studenstkih dana. U pitanju je Anja Alač, zbog čega su se svi njegovi pratioci šokirali i iznenadili. Mnogi su se zapitali kako li će njegova sadašnja devojka reagovati, sa kojom je već neko vreme u vezi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miloš Biković Instagram

 

Biković je zapravo podržao projekat na kojem Anja radi, a koji je najavila pre nešto više od mesec dana u medijima i na kojem radi nekoliko godina. U pitanju je muzički album sa Borisom Bunjcem, sa kojim ona čini duo poz nazivom "Elar" .

- U pitanju je saradnja između mene i muzičara Borisa Bunjca, koji je pisao muziku. Oduvek me muzika inspirisala. Završila sam osnovnu muzičku školu i sviram laički i gitaru. Na albumu sam počela da radim 2017. i srećna sam što ćete ga uskoro i čuti. Inače, Boris i ja smo tim koji je album muzički osmislio i zovemo se "Elar" - rekla je glumica za domaće medije nedavno.

Republika

Foto: Instagram.com

Miloš Biković Instagram bivša devojka

 

Budući da ju je glumac jednostavno prijateljski podržao, mesta za spekulacije nema, a to ujedno i potvrđuje činjenica da će, kako su mediji pisali, kumovati Anji i njenom izabraniku Andreji Josifovskom na venčanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading